Menu
EUR
Zo behandel je wol het beste

Zo behandel je wol het beste

Door: Binnie Reacties: 0

Nu de temperatuur langzaam begint te dalen en de dagen korter worden, is het tijd om ons voor te bereiden op de koudere maanden. Bij SoMuch Fashion zijn we altijd op zoek naar de beste materialen om je comfortabel, warm en stijlvol te houden. En als we het over warmte hebben, kunnen we niet om wol heen!

Wol is een van de meest veelzijdige en natuurlijke materialen die er bestaan. Niet alleen biedt het uitstekende bescherming tegen de kou, maar het is ook een duurzame en verantwoorde keuze voor je garderobe. Het vereist wel wat speciale zorg om lang mee te gaan en er op zijn best uit te blijven zien. Hier zijn enkele tips om jouw wollen kleding goed te onderhouden:

  1. Luchten in plaats van wassen: Wol heeft van nature zelfreinigende eigenschappen. Hang je wollen items buiten om te luchten, vooral na het dragen. Dit kan nare geurtjes neutraliseren zonder dat je het meteen hoeft te wassen.

  2. Koud wassen of handwas: Als je je wollen kleding toch moet wassen, gebruik dan een speciaal wolwasmiddel en kies voor een koud of lauw programma (max. 30°C). Een handwas is altijd een veilige optie als je twijfelt. Vermijd wrijven en trekken tijdens het wassen om te voorkomen dat de vezels vervormen.

  3. Nooit drogen in de droger: Leg je wollen kleding plat op een handdoek om te drogen, zodat het zijn vorm behoudt. Wol kan krimpen in de droger, dus vermijd dit altijd.

Met de juiste zorg kan jouw wollen kleding seizoen na seizoen mooi blijven!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies