Menu
EUR
Het is tijd voor een zomerupdate

Het is tijd voor een zomerupdate

Door: Binnie Reacties: 0

Het is tijd voor een zomerupdate

En dan zouden we het kunnen hebben over het weer, dat de zomer op zich laat wachten, maar daar wordt niemand blij van. Ik in elk geval niet.

Laten we het in plaats daarvan hebben over onze gave zomercollectie en de komende vakantieperiode!

Duurzame merken in de winkel

Er zijn nu ontzettend leuke merken in de winkel, met duurzame stoffen en geweldige prints.

Bijvoorbeeld het merk Seasalt, dat we dit seizoen voor het eerst in de winkel hebben. Seasalt bevalt me heel goed. Leuke jurken, shirts en de prachtige Larissa blouses. Dit merk is duurzaam en veelal gemaakt van biologisch katoen. Het houdt rekening met de natuur en de prints zijn vaak gerelateerd aan de natuur. Voor de winter krijgen we ook de winterjassen van Seasalt binnen, maar dat mag van mij nog wel even duren.

Ook nieuw in onze collectie is het merk Sugarhill Brighton. Van elk item dat verkocht wordt, doneert Sugarhill een bedrag aan het herplanten van bomen. Bovendien is de verpakking milieuvriendelijk. Van dit merk hebben we voornamelijk jurken en tops in de collectie.

Wat doen wij aan duurzaamheid

Ik ben steeds meer op zoek naar merken die duurzaam produceren, waar aandacht is voor de mensen die de kleding maken en waarbij alles op een eerlijke manier wordt geproduceerd. Ook King Louie heeft in 2021 de Amsterdamse Green Deal Circulair Textiel getekend, een modealliantie om volledig circulaire kleding te maken.

King Louie vindt het belangrijk dat de producten onder eerlijke arbeidsomstandigheden worden gemaakt. Een veilige werkomgeving en leefbaar loon zou voor iedereen binnen de kledingindustrie moeten gelden. Zij zetten zich hier actief voor in met Living Wage-projecten en door samen te werken met de Fair Wear Foundation.

Meer merken die duurzaam produceren, daar ga ik de komende tijd mee bezig zijn. Alle merken hangen nu in de winkel, zodat jullie kunnen passen en de kwaliteit zelf kunnen voelen.

Vooruitblik op de vakantieperiode

De vakantie staat bijna voor de deur en ik kom binnenkort met nieuws over onze vakantieperiode. Daarover later meer!

Waarom kiezen voor SoMuch Fashion?

  • Duurzaamheid: Mode die goed is voor jou en de planeet.
  • Kwaliteit: Hoogwaardige stoffen die lang meegaan.
  • Unieke designs: Vrolijke, kleurrijke patronen die opvallen.
  • Persoonlijke service: Deskundig advies en hulp bij elke stap van je aankoop.

Speciale uitnodiging voor jou

Ben je klaar om je garderobe te vernieuwen met duurzame en stijlvolle kleding? Kom dan bij mij langs in de winkel in Heerenveen of ga naar de website. Ontdek de prachtige zomerkleding en ervaar zelf het verschil dat duurzame mode kan maken. Tot snel!

Liefs, 

Binnie


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en de leukste kortingen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Manage cookies